KAKO NAM LAHKO POMAGATE

glava aag

SPOŠTOVANI:
Alpe Adria Green kot nepolitična in nevladna organizacija, ki deluje v javnem interesu na področju narave, okolja in zdravja ljudi deluje, brez redno zaposlenih in brez državnih subvencij. Finančna sredstva za naše delovanje prispevajo občani, preko:
-članarin

POSTANITE ČLAN AAG – PRISTOPNA IZJAVA – KLIKNI NA BESEDILO

– od dela dohodnine, ki jo lahko daste AAG, namesto državi

NAMENITE 1,0% DOHODNINE, NAMESTO DA BI JO DALI DRŽAVI,  ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK. – KLIKNI NA BESEDILO

V KOLIKOR NAS KOT PRAVNI SUBJEKT, KI VAM NI VSEENO V KAKŠNEM OKOLJU ODRAŠČAJO NAŠI OTROCI POSTANITE SPONZOR AAG – ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK

S TEM NE BOSTE SAMO PODPRLI DELO NAŠE ORGANIZACIJE, STORILI BOSTE DOSTI VEČ: NAŠIM ZANAMCEM BOSTE OMOGOČILI BOLJŠE ZDRAVO ŽIVLJENJE V OKOLJU V KATEREM ŽIVIMO, TER PRISPEVALI K OHRANITVI NARAVE IN OKOLJA, KI SE GA “SPOSODILI OD NAŠIH OTROK”!!!

Alpe Adria Green, se sicer financira tudi preko razpisov, ki pa so v teh kriznih časih zelo redki tako na državni kot tudi na EU ravni. Denar porabimo za izobraževanje in povečanje osveščenosti naših otrok, vendar nam primanjkuje denarja za izvajanje nalog na terenu. Na terenu izvajamo merive imisij ter radioaktivnosti, jemljemo vzorce vode in zemljin, ki jih analizra neodvisen laboratorij. To delo pa je vezano z denarjem, saj ena celotna preiskava vode ali zemljin sta cca 1200 evrov, za celovito presojo vplivov na okolje pa je potrebno izvesti od 5 pa do 20 analiz.  Za to dejavnost, ki je nujno potrebna, da bi naši otroci in mi živeli v zdravem okolju, nujno potrebujemo pomoč sponzorjev. V kolikor ste pripravljeni podpreti naše delo nas prosimo kontaktirajte preko e-pošte: info@alpeadriagreen.com , nas pokličite na GMS: 051 311 450. Denarno pomoč oz. donacijo nam lahko nakažete preko položnice na

 TTR:  SI56 3300 0000 6508 788 ;

Namen: Donacija;

Referenca SI00 99

Vzorec položnice:

vzorec položnice za donacijo AAG

Denarno pomoč oz. donacijo nam lahko nakažete tudi preko PayPal servisa.

.

Postanite tudi vi član ALPE ADRIA GREEN – ZA EKO PRIHODNOST NAŠIH OTROK, s tem boste aktivno vplivati k varovanju okolja , to lahko storite, če kliknete spodnjo povezavo:

POSTANITE ČLAN AAG – PRISTOPNA IZJAVA

SKUPAJ BOMO MOČNEJŠI !!!

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: