Iščemo sodelavce

Iščemo sodelavce – prostovoljce

Iščemo sodelavce za:

Delo temelji na prostovoljnem sodelovanju in se ne plača, saj iščemo ljudi, ki se zavedajo, kakšno vrednost ima to, kar počnemo, in da to delamo eden za drugega ter za boljši svet za nas in naše otroke. Kljub temu, da delo ni plačano, se pričakuje predanost, samoiniciativnost in natančnost pri delu. Torej iščemo ljudi, ki čutijo strast do tega dela, ljudi, ki si želijo ustvariti novo realnost skupaj z nami in drugimi ljudmi.

ŠTUDIJSKA PRAKSA V AAG: Sodelovanje s študenti in nadgraditev vsebine in dejavnosti AAG

Delo je primerno tudi za opravljanje študentske prakse iz področij okolje-varstva, pravne stroke, biologije, kemije, ter sorodnih področij

V AAG prepoznavamo pomembno priložnost v sodelovanju s fakultetami, ki posredujejo znanja, ki lahko okrepijo nevladne organizacije.  Realne probleme in potencialne nadgradnje dela in aktivnosti v društvu lahko ponudite v izziv študentom, ki bi tako v naši organizaciji opravili študijsko prakso. Študentje bodo preizkusili aplikativnost svojih znanj na primeru dejanskih potreb v AAG, mi pa bodo pridobili sveže znanje in zagon za nadgradnjo ustaljenih praks ter spremembe na bolje.

Torej – vabljeni na prakso študent/ka in izkoristite znanje v  NVO  za konkretne delovne izkušnje.

NAMENITE 0,5% DOHODNINE, NAMESTO DRŽAVI, ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK!

Donacijo AAG lahko prispevate z nakazilom na

TTR: SI56 3300 0000 6508 788

Donacijo AAG lahko tudi prispevate tudi preko PayPalKliknite na spodnjo povezavo – sliko.

Donate-page-001

HVALA!

AVTOR SPLETNE STRANI: Vojko Bernard
%d bloggers like this: