AAG zbira denarno pomoč na svojem TTR za dr.Gorazda Janeza Pretnarja, ki mu je brez svoje krivde požar uničil stanovanje


Pogorelo gospodarsko poslopje, požar se je razširil na stanovanje

Fotografija osebe Gorazd Janez Pretnar.

20.03.2017  je zagorelo na Zagoriški cesti na Bledu. Požar se je z delavnice razširil na gospodarsko poslopje, od tam pa na podstrešje večstanovanjske hiše, kjer je med drugim zgorelo stanovanje člana UO Alpe Adria Green dr. Gorazd-a Janez-a Pretnarja, ki v AAG pokriva področje, onesnaženosti morja, onesnaženosti vode, biologije in mikrobiologije.  

Pretnar stanovanje1Pretnar stanovanje2Pretnar stanovanjePretnar stanovanje3

 

V reševalni akciji so sodelovala vsa gasilska društva iz občin Bled in Gorje, pomagali so radovljiški gasilci, kot izjemno pomembna za gašenje pa se je, kot je povedal predsednik gasilske zveze Bled – Bohinj, Jože Smole, izkazala lestev jeseniških poklicnih gasilcev. Gasilcem so pomagali blejski redarji, prizorišče požara pa so si ogledali tudi kriminalisti in forenzik. Na požarišču je ostala požarna straža, stanovanjsko hišo pa so gasilci pregledali tudi s termo kamero.

gorazd

dr. Gorazd  Janez  Pretnar pravi:

KAR NI UNIČIL OGENJ JE UNIČILA VODA!

”Sprva sem mislil, da bom sam zmogel in s pomočjo zavarovalnice povzročitelja. Njegova polica ne pokriva škodo tretjemu. Žal so me okoliščine, dellitev premoženja, lažne izvršbe nasprotnega odvetnika, korumpirana in pokvarjena policija pripeljale v situacijo, da nisem poleg preživetja uspel plačati zavarovanja za stanovanje, ki je pogorelo. Sedaj vas prosim za pomoč”.

Pretnar stanovanje4Pretnar stanovanje5

Pretnar stanovanje6Pretnar stanovanje7

Zaradi tega smo se v AAG odločili, da zbiramo denarna sredstva, na našem žiro računu, da bi lahko čim prej, ne po svoji krivdi, saniral nastalo škodo,   

Denarno pomoč, za katero se vam že vnaprej zahvaljujemo, lahko nakažete na:

Alpe Adria Green, Cesta Franceta Prešerna 26, 4270 Jesenice.

TRR: SI56 3300 0000 6508 788.

Addiko Bank.namen plačila: Požar.

Advertisements

About Alpe Adria Green org. 051 311 450

President Alpe Adria Green - international environmental NGOs
This entry was posted in Organizacije. Bookmark the permalink.