EUROMOST:MILORAD MITROVIĆ I GORAN DJUROVIĆ POSLOVNO SARADJUJU SA ŠARIĆEVIM LJUDIMA?DALI SU SUAD PILICA I MILORAD MITROVIĆ SARADNICI DRŽAVNE BEZBJEDNOSTI


 

Želimo zbog javnosti tražiti odgovor koje poslove Milorad Mitrović predjsednika NVO Breznica i Goran Djurovića predsjednika koalicije saradnjom do cilja,obavljaju za Šarićeve ljude i šta je njihov razlog sastanka u Hotelu Bijela Rada sa Šarićevim ljudima? Dali Milorad Mitrović radi za službu državne bezbjednosti i u Crnoj Gori i u Srbiji i šta je razlog njegovog sastanka sa službenikom državne bezbjednosti Pedjom Sekulićem  u Hotelu Bijela Rada,kao i njegovog kolege Zdravka Janjuševića zamjenika ,,Koalicije saradnjom do cilja” i predsjednika NVO ,,Bjelopoljskog demokratskog centra” u kojoj je direktor Hotela Bijela Rada Suad Pilica predstavnik upravnog odbora te organizacije.
Šta je Milorad Mitrović radio na skupovima i promocijama političkih partija u Srbiji?

U kakvoj je vezi bio 1990 godine sa Čekom Dapčevićem, zašta smo dobili informacije od strane jednog lica iz Srbije zbog čega sumnjamo  da je i tada radio za kontraobavještajnu službu Srbije i Crne Gore, kao i službu državne bezbjednost Crne Gore, a što ćemo i ime ovog lica i sve ove informacije dostaviti i tužilaštvu,posebno glavnom specijalnom tužilaštvu da ispita ulogu Milorada Mitrovića, tokom ratnih sukoba i dešavanjima u Pljevljima?

Šta je razlog njegovog sastanka u Hotelu Bijela Rada, sa Suadom Pilicom i izvjesnim Špicom načelnikom državne bezbjednosti za Užički kraj,koji je korumpiran od strane kompanije REW koja je planirala da gradi hidrocentralu u Brodarevu? Od kojih se sredstava finasira Milorad Mitrović obzirom da je česti gost u Beogradu,Zagrebu i Podgorici. Koje poslove obavlja za Suada Pilicu koji je zastupnik Šarićeve firme MAT KOMPANI i dali je možda na tajnom zadatku da na jednu stranu radi za Šariće, dok na drugu dostavljaju službama informacije o istim?

Želim zbog javnosti poručiti da je Euromost, već podnio krivičnu prijavu za ometanje rada naše organizacije, gdje ćemo predložiti da se ispitaju pored Milorada Mitrovića,Suad Pilica,Goran Djurović,Zdravko Janjušević,Duško Šarić, kao i direktora MAT KOMPANI i tražiti sučeljavanje svih,da vidimo ko je poslovni saradnik Šarića,pa da se konačno utvrdi istina ko posluje sa istim i o kakvim se poslovima radi,gdje ćemo tražiti da se dostavi snimak iz Hotela Bijela Rada na kojim se vidi Goran Djurović u Hotelu u društvu sa Šarićevim ljudima, jer će biti intersantno saznati šta mu je tada Suad Pilica dostavio’

U prilogu Vam dostavljam, fotografiju na kojoj se vidi Milorad Mitrović predsjednik NVO Breznica i Zdravko Janjušević,bliski saradnik Gorana Djurovića i zamjenik njegove koalicije saradnjom do cilja u društvu službenika državne bezbjednosti.
Dostavljamo Vam fotografije svih lica i borit ćemo se bez obzira na sve pritiske, da se sve ovo ne zataška i ne objavi u medije,želimo poručiti jednom mediju što sada pokušavaju da prikriju ulogu Gorana Djurovića i Milorada Mitrovića i njihovu saradnju sa Šarićevim ljudima,da im neće proći.

tXvWweD4

Darko Saric

fotografija koja je uradjena u Hotelu Bijela Rada,na kojoj se vidi Milorad Mitrovic predsjednik NVO Breznica,Zdravko Janjuševic saradnik i zamjenik Gorana Djurovica u NVO  Koaliciji saradnjom do cilja

Fotografija Milorada Mitrovića

Milorad Mitrović

Fptografija Suada Pilice

Suad Pilic

Fotografija Gorana Djurovića (1)

Goran Djurović

Advertisements

About Alpe Adria Green org. 051 311 450

President Alpe Adria Green - international environmental NGOs
This entry was posted in Organizacije. Bookmark the permalink.