Zvočno bombardiranje ameriških letal nad Postojno


v ponedeljek 9. marca so cel dan v nizkih preletih zvočno bombardirali NATO-va letala Združenega ognja. Da bi dobil(a) vtis kako to izgleda, si oglej sledeč video    

samo, da je zvok ameriških letal kake 100x močnejši od tistega, ki ga slišiš na videu. 8. marca pa so taista letala močno kemično zapraševala celotno Slovenijo in po nebu delala oblačne križe, kraže.

Nato vaja bo potekala 09.03.2015 pa do 12.03.2015. Če kdo želi začutiti kako izgleda vojno stanje ob zvočnem bombardiranju ameriških letal, ki v nizkih preletih 400 metrov preletavajo naj pride v Postojno in se sam o tem prepriča.

Zvočno onesnaževanje močno presega dovoljene mere. Ameriška letala nizko preletavajo naselja in nas s tem opozarjajo na to, kdo je tu gospodar. Zvočno nas bodo bombardirali vsak dan od pol desetih do dvanajstih in od trinajste do petnajste ure.

Vsak dan naj bi šlo samo za 4 F16 letala, ki na naše nebo prihajajo iz Italijanske baze Aviano in tudi iz Nemčije. Po zvočnem bombardiranju sodeč pa gre za mnogo več, kot samo štiri letala.

Tu je telefonska povezava na generalštab, kjer ti bodo z veseljem odgovorili na vprašanja recimo zakaj so potrebna preletavanja ameriških letal nad Postojno v višini 400 metrov nad naselji in komu, ali čemu to koristi, kajti tudi ptice in ostale živali so ob zvočnem bombardiranju močno prestrašene. Skratka gospod Simon Korez vam bo z veseljem povedal že znani moto; “TO PA NISO BILI NAŠI”

višji vojaški uslužbenec
XIV. razreda Simon Korez01 230 51 38     031 330 951

Naši vojaški predstavniki so lansko leto na sledečem videu pojasnjevali kako blagodejno in kako koristne so NATO vaje za prebivalstvo in njihovo zdravje.

 

Več informacij na; http://www.slovenskavojska.si/odnosi-z-javnostmi/sporocila-za-javnost/novica/nov/skupno-urjenje-usmerjevalcev-zdruzenega-ognja-na-pocku/

AAG je v  zakonitem roku poslalo 06.03.2015 na Ustavno Sodišče POBUDO ZA USTAVNO PRESOJO UREDBE O DPN OSVAD POSTOJNA (URADNI LIST RS ŠT. 17/2014 Z DNE 07.03.2014).

Več na:

https://alpeadriagreen.wordpress.com/2015/03/06/aag-podal-na-ustavno-sodisce-pobudo-za-ustavno-presojo-uredbe-o-dpn-osvad-postojna/

Povzeto iz: http://www.publishwall.si/stoychi./post/119984/zvocno-bombardiranje-ameriskih-letal-nad-postojno

PODPIŠITE PETICIJO PROTI TRGOVINSKEMU SPORAZUMU TISA:  “TISA NE HVALA!!!  (NAJHUJŠI STRUP DEMOKRACIJE)” DO DANES SMO ZBRALI MALO VEČ KOT 5400 PODPISOV OD 6000 POTREBNIH

– PODPIŠITE JO TUDI VI:

VEČ NA POVEZAVI – POD OBVESTILI BOSTE NAŠLI TUDI DODATNE OBRAZLOŽITVE!

WWW.PRAVAPETICIJA.COM/TISA__NAJHUJI_STRUP_DEMOKRACIJE

Advertisements

About Alpe Adria Green org. 051 311 450

President Alpe Adria Green - international environmental NGOs
This entry was posted in Organizacije. Bookmark the permalink.