NAMENITE 0,5% DOHODNINE ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROKNAKAŽITE DEL DOHODNINE, NAMESTO DRŽAVI, ZA PRIHODNOST OTROK

SPOŠTOVANI:

Alpe Adria Green je okoljevarstvena organizacija, ki se brez redno zaposlenih, bori se za ohranitev okolja in človeku vrednega življenja za prihodnje generacije. Svoje delovanje financirajo s pomočjo občanov preko:

  • članarin in

  • od dela dohodnine, ki jo lahko daste AAG, namesto državi in tako zagotovite, da bo vaš denar namenjen zagotavljanju vaše in prihodnosti vaših otrok, da bodo živeli v čistem in zdravem okolju.

 

Kot posamezniki (dohodninski zavezanci) lahko del svoje dohodnine (0,5%) namenite komur želite. Na spisku upravičencev so zbrana društva, ki imajo podeljen status delovanja v javnem interesu. Ta status ima tudi Alpe Adria Green.

 Če nam želite pomagati, lahko del svoje dohodnine namenite prav nam, na naslov Alpe Adria Green mednarodna organizacija za zaščito okolja in narave, c. Franceta Prešerna 26, 2470 Jesenice, davčna številka 78020239.

 Vašo namero lahko tudi uredite prek sistema e-Davki na spletni strani http://edavki.durs.si  ali na davčnem uradu RS v vašem kraju. Ne pozabite: poleg naše davčne številke morate imeti s seboj še svojo davčno številko. Rok za oddajo za tekoče leto je do 31.12. v preteklem letu, če pa ta rok zamudite, se bo vaša namera upoštevala pri naslednjem obračunu.

 In, ker nikoli ni prepozno, zato apeliramo na vse, ki imate radi naravo in okolje, da del svoje dohodnine namenite naši organizaciji, ki se ukvarja z varovanjem narave, okolja in zaščito zdravja ljudi, predvsem pa želimo ohraniti zdravo okolje in naravo za naše otroke, ki so naše največje bogastvo.

 Kot prilogo Vam pošiljamo tudi obrazec, ki ga izpoljenega in podpisanega pošljete vaši upravi enoti.

Dohodnina - zahteva

 TA OBRAZEC SI LAHKO NATISNETE, ALI PA VAM GA LAHKO POŠLJEMO TUDI PO E-POŠTI,

ČE TO SPOROČITE NA E-NASLOV: alpeadriagreen1@gmail.com

HVALA ZA VAŠ PRISPEVEK, KI JE NALOŽBA ZA PRIHODOST VAŠIH OTROK!

Natisnjeni obrazec izpolnite ter podpišite in pošljite ga na svoj davčni urad.

VEČ NA:

NAMENITE 0,5% DOHODNINE ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK.

Advertisements

About Alpe Adria Green org. 051 311 450

President Alpe Adria Green - international environmental NGOs
This entry was posted in Organizacije. Bookmark the permalink.