Mednarodna organizacija Alpe Adria Green (AAG) se je pridružila mednarodni okoljevarstveni organizaciji – Svetovnemu svetu za naravo (WCFN)


Mednarodna organizacija Alpe Adria Green (AAG) se je pridružila mednarodni okoljevarstveni organizaciji – Svetovnemu svetu za naravo (WCFN)

WCFN

Glavna smernica združenja WCFN v katerega je včlanjenih 42 okoljevarstvenih organizacij iz vsega sveta, je ohranitev narave pred agresivnimi vplivi človeka. Svet je vstopil v fazo pospešenega uničevanja, ker se tradicionalni ekologi ne držijo več svojih smernic, da je ohranitev naravnih habitatov in biotske raznovrstnosti njihova prva skrb. Politika in denar so pokvarili ekološka gibanja, in večina okoljevarstvenikov danes prikima uničenju narave, z izgovorom da bi "ohranili planet ". Za WCFN kot tudi za AAG pa je ohranitev prvobitne narave, na prvem mestu.

V organizacijo WCFN (http://wcfn.org/about/ ) so vključena tudi podjetja, ker smatramo, da morajo poslovni ljudi, delati z nami, ne proti nam. Vendar pa obstaja velika razlika med našim pristopom in pristopom drugih nevladnih organizacij, ki koristijo finančno povezovanje s podjetji za dogovorjene projekte, ki reklamirajo podjetja mi pa tega ne delamo. Tako denar ne bo nikoli zameglil naše vizije. Mi preprosto spodbujamo podjetja, da so naravi prijazni, da postanejo ekološko osveščeni in s tem pomagajo ohraniti biotsko raznovrstnost in s tem naš planet za bodoče rodove.

Za lepšo prihodnost naših otrok!

Predsednik Alpe Adria Green:                                      Jesenice: 02.03.2014
Vojko Bernard

Alpe Adria Green deluje, brez redno zaposlenih. Finančna sredstva za naše delovanje prispevajo predvsem občani, preko:

-članarin

– od dela dohodnine, ki jo lahko daste AAG, namesto državi – več:

https://alpeadriagreen.wordpress.com/dohodnina-obrazrc/

– od donacij posameznikov in podjetij

DubLi – Travel, Shopping, Entertainment & Savings, če izberete potovanje ali nakupujete na tej spletni strani:

https://alpeadriagreen.files.wordpress.com/2010/11/aag-reklama2.jpg?w=557&h=270

Advertisements

About Alpe Adria Green org. 051 311 450

President Alpe Adria Green - international environmental NGOs
This entry was posted in Organizacije. Bookmark the permalink.