ENERGETSKA IZKAZNICA–NOVI DAVČNI ROP!!!


Kdaj se bomo zbudili?
PO NOVEM, SE MORA KUPITI ENERGETSKA IZKAZNICA OBJEKTA, KI SE PRODAJA ALI ZA STANOVANJE KI SE ODDAJA V NAJEM..NOVI DAVČNI ROP, KI SLUŽI ZGOLJ KORUPCIJI-POLNJENJU ŽEPOV ZAPOSLENIH V ENERGETSKIH PISARNAH… CENA ROPA JE OD 200 EVROV NAPREJ…DO 5000 EVROV,ČEŠ DA JE TA ROP DIREKTIVA EVROPE…KDO JE ŽE VOLIL OKOLJSKEGA KOMISARJA POTOČNIKA, KI IMA 15000 EVROV MESEČNE plače netto za lastno ENERGETSKO POTROŠNJO.. KAKO DOLGO BOSTE ŠE TO PRENAŠALI….mi vsi smo energetski potrošniki, ne le hiše,stanovanja,tovarne, podjetja, hlevi, avti, traktorji ..vsi vse prodajamo, oddajamo ko delamo za preživetje..torej tudi mi zapademo ropu o obveznem nakupu energetske izkaznice…ropi brez meja..delo energetskih svetovalcev je zmanjševanje porabe energentov, ne pa izračun POTENCIALNE porabe energije, saj denar je tisti, s katerim kupimo energent ali učinkovino za zmanjševanje porabe energije…energetska izkaznica je entropijski dokument, ni rešitev za manjšo porabo energije,,,vsak na tem svetu je toliko pameten, da ve koliko stane kwh energije, 1 liter bencina,…zato ne rabi energetske izkaznice, temveč kvečjemu števec porabe energije,cenik energije-energentov…po tej roparski logiki, naj še ministrstvo za kulturo, za šolstvo, znanost ..uvede obvezno izkaznico funkcionalne pismenosti za vsakega državljana in 1000 letni rop bo uspel….tudi funkcionalno polpismeni politiki delajo energetsko škodo državi..

DRAGA VOLIVKA, SPOŠTOVANI VOLIVEC…..NE DAJMO SE ! RESNICI ODPRIMO DURI!

PRIPRAVIMO SE NA BOJ! Nastopil je naš čas, naša pravica, da državo-sebe rešimo pred roparji. Dan volitev se bliža v Evropski parlament v maju med (22. in 25.maj )2014 , Volitve v lokalno samoupravo jeseni 2014 prav tako. Že na teh volitvah moramo izvesti pomemben preboj osebne odgovornosti posameznega izvoljenega politika. To je prava rešitev za vse. Rešiti se prevar, goljufij, laži, kriminala, korupcije, poniževanja, revščine…tako, da izvedemo to kar nam pripada, vsi volivci smo delodajalci , nadzorniki in sodniki porotniki izvoljenemu politiku. Samo storiti je potrebno, je rekel Mandela!
1)Za Evropski parlament mora volilni program posameznega kandidata vsebovati pretežno načrte za njihovo zavzemanje za povečanje tržne konkurenčnosti slovenskega gospodarstva in njihovo svetovalno pomoč posameznim občinam in županom ter podjetnikom za pridobivanje denarja ali druge strokovne pomoči iz Evropskih razvojnih skladov. To šteje. Nova delovna mesta v izvozu!
2) Za občinske svetnike (župane) ti volilni programi vzpodbujajo trajnosti razvoj uporabe naravnih danosti v občinah, turizem, samooskrbo z okoliško pridelano hrano, podjetniškimi lokacijami in najemi, davčnimi olajšavami,…ponovne zaposlitve v ukradenih in propadlih podjetjih, …
3) Državno zborske volitve poslancev se morajo zaradi dolžniške in gospodarske krize izvesti sočasno z lokalnimi, saj je tudi sedanja ureditev financiranja občin nesmotrna-neučinkovita, nedemokratična in da vsi politiki istočasno prevzamejo osebno odgovornost za pošteno delo! VOLILKE IN VOLILCI SE NE DAMO ! KONEC JE NAŠIM IN SVETOVNIM POLITIČNIM IN PRAVNIM PREVARAM ! Na VSEH volitvah imamo dolžnost narediti konec ropanju in ne demokraciji! Uzakonimo kazen za nespoštovanje dogovora za vse politike…
Mi vsi in edino mi zmoremo kot volivci sami izvesti nujne in potrebne politične spremembe v državi na vseh nivojih upoštevajoč sledeč nasvet, ki nas prav nič ne stane. Je le naša odločitev. Zaporna kazen goljufom! Za vse lopove enaki zakoni! Na volitvah volimo tiste kandidate, ki so se javno in s svojim overovljenim podpisom pri notarju odpovedali ustavne politične imunitete , da pri svojem odločanju niso vezani na nobena navodila in tako prevzeli osebno odgovornost izvajati volilni program, s katerim so pred volitvami nagovarjali volivce. Če ga ne izvajajo v celoti, pooblaščajo volivce za vložitev kazenskega pregona zaradi goljufije, za kar mu sodišče izreče najmanj 3 leta brezpogojnega zapora . Sodišče je dolžno najkasneje v enem mesecu odločiti o (ne)krivdi politika. Sodišče odloča o krivdi z devet člansko volilno poroto! Nihče na tem svetu nam ne more odvzeti pravice, da smo delodajalci politikom! Ta pot v enakopravnost je prava, sicer so volitve neučinkovite, koruptneži bodo uničili še travo. Na nas je, da se enostavno ne odločimo voliti nobenega političnega kandidata, ki nam ne garantira z notarsko overovitvijo naše pravice za kazenski pregon in osebno odgovornost politika. Ravnajmo kot delodajalec, sicer napišimo poslovilno pismo!

NAJBOLJ TRAGIČNO PA JE, DA SO TA ROP – ENERGECKO IZKAZNICO Z UDERUŠKIM ZARAČUNAVANJEM TE STORITVE PRIČELI PODPIRATI NEKATERI KVAZI EKOLOGI IN NJIHOVE ORGANIZACIJE!

DRŽAVA IMA GOTOV RAČUNALNIŠKI PROGRAM, KI BI GA LAHKO UPORABLJAL VSAK LAJIK, VENDAR SE JE ZATAKNILO PRI LOBIJIH, KI BI RADI ZASLUŽILI NA RAČUN DAVKOPLAČEVALCEV. KDO SO TI LOBIJI, PA BOMO ENOSTAVNO UGOTOVILI KO BO IZDAN SPISEK KONCESIONARJEV, KI NAM BODO ZARAČUNAVALI ZA NIČ DELA OD 200 EVROV DALJE!!!

Posredujte , fotokopirajte, skenirajte, fotografirajte…ta dokument še drugim, da se zavest o enkratni moči volivcev razširi po svetu, do končne zmage, do svobode! Dovolj je rušenja našega dostojanstva. Konec političnemu aparthajdu, konec vsem , ki ne govorijo te resnice in se ne držijo dane besede!

Advertisements

About Alpe Adria Green org. 051 311 450

President Alpe Adria Green - international environmental NGOs
This entry was posted in Organizacije. Bookmark the permalink.