PRISPEVAJTE TUDI VI SVOJ PODPIS V PODPORO “PREDLOGA ZAKONA O KONOPLJI”


Predlog_zakona_o_konoplji_1

Konoplja zdravi: vse vrste raka, poškodbe glave, diabetes, glavkom, hiv, alzheimerjeva bolezen, parkinsonova bolezen, visok krvni tlak, migrene, depresija, kronična utrujenost, bolečine, nespečnost, shizofrenija, mišična distrofija, luskavica, psihična napetost – tesnoba,…

Predlog zakona o konoplji, ki po desetletjih končno usklajuje slovensko zakonodajo z mednarodnimi konvencijami in resolucijami.

Slovenski konopljin socialni klub (SKSK) je pričel v ponedeljek, 14. 10. 2013, zbirati podpise za tri predloge zakonov, in sicer:

Predlog zakona o osnovnem bivanju, ki daje pravico do brezplačnega najema neobdelanih državnih kmetijskih zemljišč za ekološko uporabo za lastne potrebe (in za menjanje / zamenjavo zemljišč/ z drugimi pridelovalci) ter daje tudi pravico do vračanja dolgov javnim podjetjem s prostovoljnim delom.

Predlog zakona o samozdravljenju, ki daje pravico do odločanja o lastnem telesu in načinu ohranjanja svojega imunskega sistema ter hkrati pravico do gojenja rastlin v te namene.

Predlog zakona o konoplji, ki po desetletjih končno usklajuje slovensko zakonodajo z mednarodnimi konvencijami in resolucijami, ki jih je podpisala Slovenija oziroma pred osamosvojitvijo Jugoslavija.

Ti zakoni se nanašajo na osnovne človekove pravice, ki so temelj demokratične ureditve in bi morale biti v celoti uveljavljene v vsaki svobodni družbi.

Ker se klub posebej ukvarja s konopljo in njenimi zdravilnimi učinki, naj povemo, da mnogi po svetu in pri nas razumejo konopljo kot lakmusov papir demokracije, na katerem stoji ali pade splošna pravica vsakega posameznika do uporabe zdravilnih zelišč. Do danes so to spoznali že v mnogih državah in zakoni, ki dovoljujejo uporabo in gojenje konoplje, se hitro širijo po svetu, predvsem po ZDA in Evropi. To pomeni, da je prepovedovanje uporabe konoplje, ki je izjemno zdravilna in vsestransko uporabna rastlina, danes že povsem zastarelo in v sodobnih družbah nevzdržno.

Za vsak zakon potrebujemo 5.000 overjenih podpisov, zbrati pa jih je treba do 12. 12. 2013.do sedaj je bilo zbranih cca. 2000 overjenih podpisov.

Prispevajte svoj podpis za uveljavljanje osnovnih človeških pravic, da bomo lahko sami odločali o svojem telesu in o uporabi naravnih zelišč.

PODPORO TEM TREM ZAKONOM LAHKO PODPIŠETE NA VSAKI UPRAVNI ENOTI. OB PODPISU JE POTRBNO PREDLOŽITI VELJAVEN OSEBNI DOKUMENT

ALI

V KOLIKOR IMATE DIGITALNO POTRDILO LAHKO PODPORO TEM TREM ZAKONOM PODPIŠETE PREKO TE POVEZAVE:

http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1597

ČASA NI VELIKO ZATO VAS PROSIMO, DA POHITITE!!!

Računamo na vas!

 

Alpe Adria Green deluje, brez redno zaposlenih. Finančna sredstva za naše delovanje prispevajo občani, preko:

-članarin

– od dela dohodnine, ki jo lahko daste AAG, namesto državi – več:

https://alpeadriagreen.wordpress.com/dohodnina-obrazrc/

– od donacije  DubLi – Travel, Shopping, Entertainment & Savings, če izberete potovanje ali nakupujete na tej spletni strani:

https://alpeadriagreen.files.wordpress.com/2010/11/aag-reklama2.jpg?w=620