PODPRITE PREDSTAVO ZA NAJMLAJŠE:“FUJ SMRDI”


V lanskem letu je Alpe Adria Green organiziral poizkusni projekt po Slovenskih vrtcih z predstavami  za najmlajše " FUJ SMRDI" Izvedli smo šest po Slovenskih vrtcih in občinah. Zaradi dobrega odziva po predstavah so nas pričeli prositi iz veliko krajev po Sloveniji in zamejstva, da bi gostovali tudi pri njih. Nekaj denarja za to smo dobili od Koprske občine od drugod pa nismo poslali niti odgovora.

V planu smo imeli letos 20 predstav po vrtcih in šolah v Sloveniji in za zamejske Slovence v Avstriji in Italiji. V AAG brez pomoči donatorjev ne bomo uspeli realizirati ta program, zato naprošamo vse osveščene, da nam pri temu projektu pomagajo. V AAG smatramo, da je lažje naučiti otroka, kako sortirati odpadke, kaj vpliva na kakovost vode in podobno, kot pa odrasle. Z osveščanjem najmlajših jim bomo zagotovo pomagali ustvariti bolj ekološki svet, kot ga imamo danes mi! 

AAG  fujsmrdi

Slika predstave v Kranju

 

Za vsak še tako majhen prispevek se vam že vnaprej zahvaljujemo. Donacije lahko nakažete na TTK: SI56 9067 2000 0636 284, z pripisom ZA FUJ SMRDI:

Advertisements

About Alpe Adria Green org. 051 311 450

President Alpe Adria Green - international environmental NGOs
This entry was posted in Organizacije. Bookmark the permalink.