koga ogrožajo ptice v sloveniji s seznama ogroženih vrst


Pred kratkim je IUCN (Mednarodna zveza za ohranjanje narave in naravnih virov), objavil seznam 22.000 živali, ki jim grozi izumrtje.

V Sloveniji se proti izumrtju prostoživečih živali bori tudi mednarodna okoljevarstvena organizacija Alpe Adria Green. Piko na I je pri nas dodala LOVSKA ZVEZA SLOVENIJE skupno z MINISTRSTVOM ZA KMETIJSTVO IN OKOLJE, ko so predlagali razširitev DOVOLJENJA ZA ODSTREL ogroženih živali ( ptic), da jih brezvestni turistični lovci pobijajo.

KOGA OGROŽAJO PTICE, KI SO NA TEM SEZNAMU? NIKOGAR!!! VSAKO IZDANO DOVOLJENJE ZA ODSTREL POMENI FINANČNA SREDSTVA ZA LOVSKO ZVEZO SLOVENIJE, KI SAMI SEBE NAZIVAJO “OKOLJEVARSTVENIKI IN TROFEJO ZA LOVSKEGA TURISTA”!!!!

divji petelin

AAG, kot organizacija v javnem interesu ki deluje na področju ohranjanja narave, opravlja na tem področju ekološke patrulje, za katere pa potrebujemo denarna sredstva, da bi zaščitili prostoživeče živali. Z donacijami nas lahko podprete preko  TTK: SI56 9067 2000 0636 284 z pripisom “za zaščito prosto živečih živali”. Za finančno podporo se vam že v naprej zahvaljujemo!

Advertisements

About Alpe Adria Green org. 051 311 450

President Alpe Adria Green - international environmental NGOs
This entry was posted in Organizacije. Bookmark the permalink.